Winkeldiefstalbeveiliging

Voorkom winkeldiefstal met onze winkeldiefstalbeveiliging

Onze winkeldiefstalbeveiliging werkt met behulp van elektronische poortjes en labels (of stickers) op de producten zelf. Zodra een klant iets koopt, worden de labels door de winkelmedewerker verwijderd of gedeactiveerd. Als het artikel met actief label door de poortjes komt dan gaat het alarm af. Dit systeem heeft een preventieve werking die winkeldieven afschrikt.

Er zijn drie types winkeldiefstalbeveiliging:

Het RF-systeem

Het EM-systeem

Niet-elektronische beveiliging

U bereikt het meest optimale beveiligingsniveau door samenvoeging van de diverse losse elementen.

Wij adviseren u hier graag over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Het RF-systeem

Dit type winkeldiefstalbeveiliging wordt voornamelijk gebruikt in modewinkels. Er zijn diverse frequenties leverbaar voor dit systeem, dat werkt met behulp van stickers of (verf-)labels. Deze kunt u makkelijk zelf aanbrengen.

Het EM-systeem

Winkeldiefstalbeveiliging op basis van het EM-systeem wordt onder andere gebruikt in drogisterijen, cd- en boekenwinkels . Het systeem werkt met behulp van hele kleine labels, dus de artikelen kunnen bijna onzichtbaar beveiligd worden. Het systeem is zeer gevoelig en detecteert zelfs door staal heen!

Niet-elektronische beveiliging

Voor CD’s en DVD’s bestaat er als aanvulling op de elektronische beveiliging ook een speciale afsluitbare transparante box. Deze kan alleen door uw medewerkers worden geopend. Het voordeel is dat de producten met de box in de schappen geplaatst kunnen worden en dat het product voor winkeldieven waardeloos is als het nog in de beveiligde box zit.

Winkeldiefstalbeveiliging