CAMERASYSTEEM

Kies het camerasysteem dat voor uw bedrijf geschikt is

Beveiliging via camerasystemen wordt steeds belangrijker. Aan de hand van de opgenomen videobeelden weet de politie steeds meer daders op te sporen. Bovendien gaat er een preventieve werking uit van een camera in uw bedrijf.

Wij leveren diverse camerabeveiligingssystemen:

DigiSecure/SEE IT

X-Tronx Digibox

Megapixel IP-camera’s

De mogelijkheden van onze camerasystemen zijn zeer uitgebreid.

Maak eens een afspraak om u te laten informeren over wat een camerabeveiligingssysteem voor u en de veiligheid/beveiliging van uw bedrijf kan betekenen!

DigiSecure/SEE IT

Deze digitale systemen kennen een aantal belangrijke voordelen: de kwaliteit van de beelden is veel hoger dan van analoge systemen en u hoeft geen tapes meer te kopen. De systemen kunnen worden geleverd in diverse configuraties en met zowel vaste- als domecamera’s. Met de systemen kunt u eventuele domecamera’s eenvoudig programmeren en het systeem biedt de mogelijkheid beelden op te vragen via een netwerk of het internet.

X-Tronx Digibox

Met dit op internettechnieken gebaseerde camerasysteem via een webinterface kunt u de gegevens bekijken en instellingen wijzigen via intranet of internet. Een centrale server kan verbinding hebben met één of meer lokale boxen.

Bovendien is de X-Tronx Digibox camerabewaking en kentekenherkenning in één. Er is software ontwikkeld waarmee bedrijventerreinen op afstand met camera’s in de gaten kunnen worden gehouden, maar waarbij het óók mogelijk is om op basis van kentekenherkenning verdachte voertuigen te detecteren of slagbomen te openen.

Kentekenherkenning komt niet alleen van pas bij ‘veilig ondernemen’ op bedrijventerreinen maar kan ook een grote rol spelen bij een efficiënte en dus goedkopere voertuigbegeleiding.

Megapixel IP-camera’s

Duidelijke, scherpe beelden die zelfs wanneer er op wordt ingezoomd uiterst gedetailleerd blijven: dat is waar Megapixel IP-camera’s met een ultrahoge resolutie voor zorgen. Het maakt niet uit of u de camera’s nu gebruikt in combinatie met analoge camera’s in een hybride systeem, of in een volledig digitale installatie. Het beeld van de Megapixel IP-camera laat details zien die andere camera’s niet kunnen zien.

Camerasystemen