Houd grip op uw toegangsbeleid met onze toegangscontrole

ToegangGROOT

Toegangscontrole houdt in dat automatisch bijgehouden wordt wie, wanneer en waar naar binnen is geweest. Het is ook mogelijk om bepaalde personen de toegang te ontzeggen tot bepaalde ruimtes.

Modulair uitbreidbaar
Ons systeem voor toegangscontrole kan uitgebreid worden van eenvoudige ‘sleutelfunctie’ voor één deur tot en met een toegangscontrolesysteem voor meerdere gebouwen. Zelfs een automatische urenregistratie voor uw personeel behoort tot de mogelijkheden!

Zo werkt het
Uw medewerkers krijgen een digitale sleutel of pasje ter vervanging van de normale sleutel om deuren en ruimtes te openen en te sluiten. In de sleutel zit een unieke code. De sleutel wordt gelezen door het slot. Het systeem checkt vervolgens of de sleutelhouder de juiste rechten heeft voor het betreden van die ruimte en registreert de tijd.

Centrale registratie 
U kunt vanuit één centrale locatie de toegangscontrolesystemen beheren voor één gebouw of meerdere gebouwen tegelijk. Een dergelijk systeem hebben wij bijvoorbeeld geïnstalleerd voor Woningbouwvereniging “Woonklavier” in Eibergen.

Toegangscontrole